ejderimiz hasta oldu :(

emektar düdütümüz ejder dün küçük bir kaza atlatmış. burnu kırılmış oğluşumuzun. sümükleri akıyormuş. hastalandığı için kaza yerine yakın güvenli bir otoparka parketmiş böcüğüm onu. yarın sigortacısına gidecek böcüüm. ambulansla hastaneye götürecekler ejderimizi.
allahtan böcüğümde birşey yok. öndeki nakliye kamyonu durunca o da durmuş. ama kamyonun şöforü arkaya bakma zahmetine katlanmadan geri vitese takınca soldan yamultmuş arabamızı.
şimdi sigortamız belki geçici araç verir umudundayız. ee malum, bebişimizin erkenci olma riski var ya, kızımın babacığı temkini elden bırakmamakta kararlı. tam zamanında oldu bu kaza diye söylenip duruyor. çünkü ejder en az 10 gün hastanede kalır gibi duruyormuş. bakalım pazartesi neler olacak.
aman böcüğüme birşey olmamış ya, gerisi boş ve önemsiz.
diyorum, senden değerli hiçbir eşya, mal yok bu dünyada diye ama emektar dütümüze de kıyamıyor tabi...
ejder bir an önce iyileşip döner, böcüğüm de dertlenmekten kurtulur böylece...

Yorumlar

Çilek dedi ki…
Çok geçmiş olsun canımcımm da, merak ettim. Bebişin erken gelme ihtimali demişsin. Ne kadar kaldı bakiim pörtlemesine :)
Adsız dedi ki…
çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın. Bu arada çok dillendirmöe şekerim erkencilik meselesini , duyar bu minik kız sonra aman aaa...
Geveze dedi ki…
geçmiş olsun tobicim. inşallah ejder hemmen iyileşir.
ayrıca sayın nakliye kamyoncusunu da esefle kınıyorum. kendileri bir, minibüs/taksi şoförleri iki. trafikte bilimum saçmalıkları yapmaktan çekinmiyorlar :(
Özgür dedi ki…
Geçmiş olsun!
cok cok tesekkurler hepinize, 10-15 gun raporlu ejderimiz, ama iyi olacak :))
yıldız dedi ki…
Bununla gelmiş geçmiş olsun

Popüler Yayınlar