acıbademin sigorta piyangosu...


poliçenizi satın almış ve hatta ödemelerinizi bile bitirmişsinizdir. bir özel hastaneye gider, muayene olur ve çıkış işlemleri için sigorta birimine sigorta kartınızı teslim edersiniz. ilk piyango çekilişi yapılır, hastane size 360tl fatura keser, acıbadem sigorta "ben bunu odemem der". sebep; "ay biz evet bu birimi karsiliyoruz ama kontrolu karşılamiyoruz" der. allahtan SSK anlaşması da oldugu için hastahanenin 290tl öder çıkarsınız.
aradan zaman geçer, benzer bir sorundan aynı hastanenin aynı birimine mauyeneye gidersiniz. kontrol değil olması gereken muayenedir. acıbadem bir ay önce "şöyle olsaydı karşılardık" dediği durum gerçekleşmiştir. sigorta kartı uzatılır, hastane 65 tl'lik muayene bedelinin sigortamız tarafından karşılanmadığını bildirir. mağdur panda ailesi öfke püskürtmek suretiyle hastaneden ayrılır.
sonuç olarak,
acıbadem sigorta yine yapacağını yapmış, kendini yalanlamış, suçu da poliçemize atmıştır. amma velakin poliçe türümüz AA tam kapsamlı olup, anlaşmalı kurumlarda limitsiz teminatlandırılmıştır. evet acıbadem limitsiz sigortada bir numara görünüyor ki, biz de bu görüntüye kandık. limitsiz karşılamamasıyla bir numara olduğunu kanıtladı.
acıbadem sigortanın, sigorta mümessillerini, müşteri temsilcilerini ve tüm yetkililerini canı gönülden kutluyor, tutarsızlık konusundaki üstün becerilerini tebrik ediyorum.
böcük bey pandası sevgili sigorta temsilcimizle görüşmelerine halen devam ediyor. paşalar sorunu anlayabilirlerse arayacaklar inşallah, bekliyoruz...

Yorumlar

NzN dedi ki…
al birini vur ötekine...
hepsi birbirinin aynısı bunların!
1 aydır zaten hastane-sigorta-bağkur işlemlerinden daralmış biri olarak bu yazını okuyunca içimdeki şeytan kabarıverdi bi anda yine!!

Popüler Yayınlar