asya:1 ,annane:0

annane oryantasyonun ilk gününde.
"oh annane geldi ben de bilgisayarda biraz işim var" diyerek. ikisini başbaşa bıraktım. gözüm bilgisayarda ama kulağım ikisinde. asya ağlıyor, annem başında dört dönüyor. kucaklıyor, sırtlıyor, dizine yatırıyor, asya susmuyor.
en sonunda asya'nın sesi biraz daha arttı da olaya müdehale etme kararı verdim. bir baktım annem kan ter içinde. yastıkla beraber asya'yı koymuş ayaklarına sallayarak uyutmaya çalışıyor. kuzum bu fikirden hoşlanmamış belli azıtma öncesi ağlamasını yapıyor. ee, tabi ben de pek hoşlanmadım bu ayakta sallama durumundan. annane sarı kart gördü bu davranışı ile:) şaka bir yana annem muzur muzur gülerek "e, ne yapayım uykusu var ağlamasın diye yaptım" dedi.
neyse ben kucakladım sakinledi, uyku moduna geçti.
annane "iyice kucak kedisi yapmışsınız kızı. yatır yatağa ben de yanına yatayım uyuturum" dedi.
dedim; uyumaz.
dedi; uyuturum ben.
dedim; uyumaz azıtır.
dedi; kucağa alıştımışsınız ben yatırıp uyuturum.
...
5 dk. sonra annane ve kucağında asya göründü.
asya:1, annane:0
artık önümüzdeki maçlara bakacağız:)

Yorumlar

özii dedi ki…
oyy minik asyam nasıl alışacaksınz canım yaa :( kolay gelsinn
böcük dedi ki…
Bence anneanne bildiği yoldan gidip ayakta sallamaya da alıştıracak Asya hanımı :) Önümüzdeki maç özetlerini heyecanla bekliyoruz :)
Bap dedi ki…
hep aynı muhabbet :) oğlumada kucak delisi derlerdi,şimdi al alabilirsen :) kız da öyle kucakta dalıyor uykuya,boş verrrr,bol bol tadını çıkar.Bizim anneanne alıştı tabi artık bıyık altından söyleniyot ama bakıcı pek şikayetçi

Popüler Yayınlar