çok yönlüyümdür, ayıptır söylemesi :)

teee 5 mayıstan kalma bir ödülüm, buna da bağlı bir mimim vardı. "çok yönlü blogger" ödülüne layık görülmüşüm, çok teşekkürler efenim :)
sendromsavar olarak günü ve karanlığını bir süreliğine terk edip sevgili özgün'e verdiğim sözü nihayetinde yerine getireyim dedim :P
hakkımdaki 7 vahim ama gerçek şey;
* efenim oldukça geveze olmakla beraber bazen konuştuktan sonra "allahım bunu neden söyledim ki ben bunu." dediğim olmuştur. bazen kendime illet oluyorum :(
* obezim, kesin. ben uyurken uzaylılar üzerimde deney yapmışlar ve doyma hissimi yok etmişler sanki. yemekten kalkarken bile açım. diyetteyim diye söylemiyorum genelde böyleyim. hele ki tatlı sözkonusu olunca beynim dönüyor :)
* dikkatim epey dağınıktır. hem de nasıl? bir doktora görünmem şart oldu. go oynuyorum biraz da olsun kendimi geliştirebilirim diye düşünüyordum ama ne mümkün? kapağı açık kalmış uhu gibiyim, uçarı ve haşarı :)
* fikir obeziyim. arada coşar proje insanı olurum. düşünüp hayal ettiğim herşeyi yapsaydım dünya eminim rengarenk bir yer olurdu.
* yine karnım acıktı.
* eleştirilmekten hoşlanmam, eleştirenden hiç hoşlanmam. olay anında gıcıklaşırım birden.
* manyak rüyalar görürüm hep. bilim kurgu ve milim korku tadında. spielberg'e anlatsam, seri filmlerini çeker.
* anne olduğumdan beri çok durulduğumu söylüyorlar, doğrudur. durulduğum kadar yorulduğumdan da olsa gerek.
tobi jr. yattıktan sonra darin bir oh çekip aylaklık yapıyorum sonra da bundan dolayı vicdan azabı çekip gidip uyurken kızımı uzun uzun seyredip bol bol dua ediyorum.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
heh işte bak ne güzel cevaplar oldu,güldürdün yine beni işte...go oynuyorsun ha?zor mu o ya?
demek eleştiriden hoşlanmıyorsun hımmm,uzun süre ses vermediğinde kullanayım ben bunu,gıcık etme amaçlı kullanılabilir bu bilgi tamammm :)
doyma hissine uzaylı yaklaşımını da çok taktir ettim,rüyalarını tahmin bile edemiyorum :))
go oynamak hic de zor degil epi topu 3-5 kurali var. sen ben de ogrenmek istiyorum de yeter. http://www.istanbulgo.org/maintr.html kaynak linkinden bulusma ve etkinliklerin bilgisini alabilirsin. belli mi olur belki turnuvalarin birinde karsiyasiriz seninle :)
Adsız dedi ki…
kesinlikle bakarım,ben merak ediyorum go yu kesin öğrenmem lazım,kurallar basit olmasına basit te oynaması zor imiş,ama tam bana göre,bakalım bakalım

Popüler Yayınlar