tembel tobii :)

Ay evet farkındayım. bu ara yazma konusunda çok tembelim. Bundan bir ay önce yazdığım postlar biraz karamsar ve boşluklar içindeydi. Ama şimdi gayeet iyiyim, boşluklarımı doldurdum geldim :)

Annem Allah'ıma binlerce şükür çok daha iyi durumda. 3 haftalık hastane maceramızdan sonra, Nilüfer Sultan eve çıktı. Oksijen makinasının yanına BPAP adı verilen yeni bir makina geldi. Sigarayı hayatından çıkardı ve bu konuda oldukça azimli ve azmine hayranım. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın, biz sınandık ve derslerimizi aldık.


Annemi sağsalim ve daha sağlıklı bir şekilde babam ve ablama emanet ettikten sonra, öbür annemizi Nurtopu'muzu ziyarete gittik bayram öncesi. Çok da güzel bir tatil yaptık ailece. Nurtopu'nun harika yemekleri, Baran Dede'nin sıcak pideleri, havuz başı dostlarla mangal partileri, Karaincir Plajı ve Gümüşlük'te özlem dolu arkadaş buluşmaları. Çılgın Bodrum geceleri diyemeyeceğim çünkü 3,5 yaşında bir kızınız varsa ve ailece evde olmanızı bir fırsat olarak gördüyse, gece 22:30'dan ötesini göremezsiniz. En çılgın gecemiz Turgutreis sahilinde Beşiktaş maçının olduğu gece Tobi Jr. ile yaptığımız uzuun yürüyüşümüz olabilir. Tatil güzel, dingin ve dinlendiriciydi ve de malesef bitti. Vatandaşlık görevimizi yapmak için ayın 8'inde dönüş yoluna geçtik. Trafik felaketti ama gece yarısı da olsa evimize kazasız belasız geri döndük.

Kuzumla hamak "selfie"miz;

Babamızla havuz keyfimiz;





Yorumlar

Popüler Yayınlar