10 sene olmuş bak sen şu işe...

10 sene olmuş arkadaş blog yazmaya başlayalı. Gerçi son birkaç senelik performansım pek iyi değil ama vakit müsaitliği sebebiyle dönüşümün muhteşem olacağı inancındayım.

Meselaa bomba haberlerle başlayayım bir önceki bol çemkirmeli postumu okumadıysanız kaçmasın arada. Asya kuzuma  kız kardeş geliyor, Allah'ın izniyle. Bugün itibariyle 21. haftamız doluyor.
Evimizin ablası olaya hızlı adapte oldu. 3 hafta önce söyledik kendisine, bazı çekincelerimiz vardı bebişkonun sağlığı ile ilgili. Hele ki geçen seneki dış gebelik tecrübemizden sonra emin olmayı ve tehlikeli süreci atlatmayı bekledik.

Beklerken de benim göbek büyüdü tabi, artık küçük hanım "sen çok kilo aldın bir doktora görün istersen" demeye başlamıştı. Anlamış da kanıt arıyormuş bizim uyanık. E hata bizde :D  kız 6.5 yaşına gelmiş kimi uyuttuğumuzu sanıyoruz ki.

Gerek doktorumuz, gerekse öğretmenimizin de tecrübelerine dayanarak bekledik bunca zaman ama hiç de korktuum gibi olmadı. Her gün "günaydın kardi,  iyi günler kardi, okuldan geldim kardicim nasılsın, iyi geceler kardi" diyerek karnımı okşuyor. Bu aşkı doğumdan sonra da devam eder inşallah ;)


Yorumlar

Popüler Yayınlar