gene bademciklerim şiştiiiiii...


yutkunamıyorum puff yaaa...
grip mevsimim açılmış bulunmakta. bu sebepten dün evde yattım, geçmemesine rağmen işe gelmek zorunda kaldım. sürünüyorum anlayacağınız.
sol cenaptaki bademciğin altında baska bir şişlik daha var gibi aslında, o yüzden huzursuzum biraz. 
sabahtan bu yana, yutkunma güçlüğüm azaldı. ama sol kısımda haa bir ağrı var. sevdiceğim de "bir zahmet doktora gideceksin, küçük hanım" dedi bana. 
işler yığılı bir şekilde durduğu ve her uzak kaldığım saatle daha da yığıldığını düşünürsek içim kararıyor... bu karartıya rağmen bir an önce evime, yatağıma kavuşmak için de can atıyorum.
beyimin sözünü dinleyerek şimdiden vizite kağıdımı aldım, sabah da evimizin yamacındaki sağlık ocağına gidip; "doktor amcaa, bana baaak, bademciklerim kociman oldu" diyeceğim. 
O da muhtemelen antibiyotik ile istirahat etme ilacı verecek. ben de eczaneden ilaçlarımı alıp, tıpış tıpış ofisteki yerimi alıp, akşam olsun da evime gideyim diye dua edeceğim...
ah, şu sayısal bir türlü çıkamadı...:(
illüstrasyon: http://pyromaniac.deviantart.com

Yorumlar

özii dedi ki…
Canısııı geçmiş olsunnn...
Bu hava değişimi fena çarpıyor bende de bi haller başladı , korkuyorum. Kendine dikkat et. Onurcuk sana iyi baksınnnn
şeker pasta dedi ki…
Ah canım ya, çalışınca işte böyle hastalık falan dinlemiyor. İlacı al işinin başına... Fakat dr a gitmeyi ihmal etme sakın... Antibiyotiksiz geçmez çünkü... Geçmiş olsun çok...
Adsız dedi ki…
Kuzuuuummm geçmiş olsun yaa.. İlaçlarını al güzelce, sıcak sıcak uyu dinlen, sayısal çıkana kadarda umudu kaybetme. 5 trilyon diye duydum hihihihihi :)
* ozilicim halsizlikle basliyor, havaya falan bagliyorsunsonra grip cikiyor arkasindan aman dikkat! onurcuk corba bile yapti bana :)
*en bi seker pasta, doktora gittim sabah antibiyotik, grip ilacisi bogaz spreyisi, her bir seyi verdi ve isimin basindayim ühüühüü... cok tesekkur ediyorum, aman esin de dikkat etsin, kesin gecen haftaki sumuklu musteriden kaptim ben :)
çilekim, bu aksam ruyaya yatalim senle, yarın super loto var, onunla baslayalim denemeye :))
Adsız dedi ki…
Hımmm bu çoook güzel, dilek perisinden oncelikli ricamız olsun :)))

Popüler Yayınlar