mingiyango...

biz özel sektör çalışanlarına bahşedilen 4 günlük bayram tatili sona ermiş olup, ofislerimizdeki yerlemizi almış bulunmaktayız. ne sıkıcı bir cuma günü, normalde insanın içi neşe ve huzur dolar, ama ama bugün, mesai başlangıcı, püfff..
son zamanlarda sürekli işten, çalışmaktan şikayet eder oldum, biliyorum... sanırım yaşlanıyor ve huysuzlaşıyorum :))
bu arada ne sayısal, ne süper loto, ne de on numarada birşey çıkmadı:( bir de yılbaşı milli piyangoyu deneyeceğim, belki de sıraa bendeee:)
*bu arada "mingiyango" kuzenim gedizin, minicik bir bebeyken, yaklaşık 28 sene önce, milli piyangoya kattığı yorumdur:))

aslında kafamda türlü türlü tilki dolanıyor şu iş memnuniyetsizliğim üzerine, bakalım; ya şartlar olgunlaşacak ve ben isteğime ulaşacağım, ya da ben olgunlaşıp, elimdekine kanaat getirmeyi öğreneceğim.

evrene pozitif sinyaller yollamaya devam ediyorum, herşey çoook güzel olacak diye, pollyanna tobiyim şimdilik:)))

ya böyle ikramiye çıksın da, yatlarım katlarım olsun değil derdim, öncelikli planım güzel bir ege kasabasında ailece sığışacağımız kocamaaan bir ev almak, bahçesinde organik sebze yetiştirecebileceğim. sonra disneylanda gidip elim kolum bir sürü oyuncakla dönmek, noel baba misali, kuzucuklarıma ve kendime :) 

ve evimin çatı katında küçük bir atölye, çizim masam, boyalarım ve şovalem ile... 
çok bişi değil vallahi :))

Yorumlar

özii dedi ki…
İnşallah ayşecik işallah , sen pozitif sinyallerini göndermeye devam et , benimkiler bozuldu :))
senin icin de kocamaaan bir papatya bahçesi yapacagiz evin bahçe kısmına, ailecenek bize geldiginizde icinde yuvarlanabilesin diye...
özii dedi ki…
hiii süpermişşş...

Popüler Yayınlar