haftasonu karmaşası...

ha geldi, gelecek derken hafta sonu hızla geldi. geçip gitti bile. cuma akşamı dombili dombili hissettiğimden kendimi, ablamla moral alışverişine çıktık. malum doğum sonrası beden deformasyonu yaşıyorum. hamilelikte aldığım kiloları hemen hemen vermiş olmakla beraber hala heybetli bir göbeğe ve en az bir buçuk beden fazlası olan göğüslere sahibim. doğal olarak hamilelik öncesi kıyafetlerimle sadece bakışabiliyoruz.
dünya kadar elbise deneyip ağız burun kıvırdıktan sonra iki kapri ve cici bir bluzda zar zor karar kıldım. ne giyersem giyeyim ayna beni hep tombalak gösteriyormuş gibi geliyor, küçülmeden rahatlayamayacağım gibi görünüyor.
neyse.
rüzgar gibi geçip giden haftasonumuzun cumartesi günü oldukça yoğunduk. öğlen saatlerinde "tiyator" ekibimizin zeus'u umut'un yakışıklı oğlunun sünnetine gittik. yavru böcüğümüz tobi jr. da bizimle beraberdi. eflatun cici elbisesini giydi, arabasından düğün mekanını ve balonları seyrederek sakin sakin oturdu. sünnet prensini ve ailesini tebrik ettikten sonra bir diğer organizasyon için yola çıktık.

şehrin sıcağına rağmen tatlı tatlı esen uludağ yolundaki lokalde aldık soluğu. tiyator'un afroditi ceren'in nikahı vardı. gelinimiz çok güzel olmuştu. nikah sonrası kokteyl organizasyonu, müzik seçimi, servis harikaydı. samimi bir ortamda çok güzel vakit geçirdik.havanın etkisi ile bebişkomuz bol bol uyudu. aralarda uyansa da hiç azıtmadan böcük böcük bakındı etrafa. babasıyla dans edip, kucak modelliği yaptı. keyfi oldukça yerindeydi.

mutlu çiftimiz ve misafirperver aileleriyle vedalaştıktan sonra birkaç çiftimizle bulvardaki caddeüstü'nü ziyaret ettik. "alkolsüz bira içebilirsin, süt yapar" dense de, ben icetea içtim. canım hiç bira çekmedi. ben kendimi sütten kesildiğimde evdeki meksika tekilalarına saklıyorum :)

organizasyonlardan yorgun, açık havadan maymun bir şekilde evimize döndüğümüzde uyuyan devi uyandırmış olduk. koca gün mis mis uyuklayan prensesimiz gitti, yerine azıtık versiyonu geldi. gece yarım'a kadar uyumadı. sabaha karşı 4:30'da, 6:00 da ağlayarak uyandı. pış pış ve tıp tıplar eşliğinde tekrar uyudu. cumartesi gece huysuzluğuna karşın pazar tüm gün melek bebek halindeydi.

Yorumlar

yıldız dedi ki…
Açık havada bebekler genelde uyumayı seviyor ama sonra eve gelince vay vay:)

epeydir ben de bira içmiyordum son 1 aydır arada sırada bir tane içiyorum;)

Popüler Yayınlar