en sevdiğim rejim, cumhuriyet rejimi :)


ama elimizde boğaz rejimi var. yeni adıyla sağyıklı zayıflama diyeti.
geçtiğimiz hafta cuma günü cerom beni doğum günü hediyeme götürdü. Bursa Acıbadem Hastanesi Diyetisyeni Petek Hanım'a gittik, elele tutuşarak. bir-iki hafta öncesinde bu konuda konuşmuş methini duyduğumuz bu diyetisyeni araştırmaya karar vermiştik. bu hararetli araştırmacı gazeteci moduna geçme sebebimiz ise ceromun çocukluk arkadaşımız gizem' i 38 bedenlik yeni haliyle görmesi oldu.
gizem, genç kızlığında bile 38 beden olmayan, 2 çocuk sahibi, uzun boylu ve etine dolgun bir bağyan arkadaşımızdır. dününü bilen bugün gizem'i gvrdüğünde şoka giriyor. ben utanmadan "liposuction mi yaptirdin" diye bile sordum. o da "Acibadem'de Petek Hanim'a gidiyorum" dedi.
Dedim sihirli değneği var herhalde bu kadının. ama değnek sallamak değil de değneği yutsan ancak böyle olur, diyerek az da olsa hasetlendim. neyse cerom da, dogum sonrası şımartayım ben arkadaşımı deyip Holyday inn'de Spa masajı ayarlasam mı, doğum gününe diye düşünürken; bir ampul yanmış kafasında. hemen almış randevumuzu.
işte geçen hafta velim cerom ile elele tutuşup gittik. halen bebiş emzirdiğim için protein destekli insafli bir listeyi verdi elime gonderdi.
81 kg.'ın 30kg. yağ imiş. max. 23 kg. olması gerekiyormuş. bu boya 19 kg. yağ yeterliymiş. yani ilk hedefimiz 23, ikincisi 19 kg. ilk hafta için hedefimiz 1 kg. yağdan vermek idi. bakalım bakalım sonuçta neler olmuş, göreceğiz. çok yakında :))

Yorumlar

GeCe dedi ki…
hadi hayırlı olsun, emzirme döneminde dikkatli bir beslenmeyle hem sütünün besin değerini koruyarak hem de dengeli beslenerek zayıflamak mümkünmüş. aslında ilk etapta vereceğin 7 kilo çok da değilmiş. ben de ilerde seninle aşağı yukarı aynı kilolarda olacağımı düşünüyorum bu yüzden diyetini merakla beklicem
74 kilo ile hamile kalip 85.5 kg ile dogum yaptim. bebiskom 3 aylikken 74kiloya dusmustum. iste ne olduysa ondan sonra oldu. kasla goz arasinda 4 ayda 6 kilo aliverdim. benim gibi sonradan acilmazsan, belki diyete ihtiyacin bile kalmaz :)
(bu arada tekrar hayirli olsun, tebrik ederim :)) )
yıldız dedi ki…
Hadi bakalım devamını merakla bekliyorum bir de şu doğum sonrası kalan koca karna ne yapmalı??
Adsız dedi ki…
vaayyy kuzuuu insanlik icin kucuk senin icin buyuk bir adim mi oldu bu acaba :))) :**
imza:purple
şahane kadın dedi ki…
heyyy sen yeni annesin olur o kadarcık kilo diyerek moral vermek isterdim. amaaaa gerçekten kilo vermek istiyorsan rejime uyum sağlamak şart maylesef. ne zor iş bilirim :( kolay gelsin şimdiden başaracaksın biliyorumm :)

Popüler Yayınlar