nikah aksilikleri

dedim ya, "seco ve uğurcan evlendi" diye. başlarına gelmeyen kalmadı ama nihayet dünya evine girdiler :)
gelin alma teranesinden ancak nikahtan 15dk once salona gelmeyi başardılar. kızımız manisalı. manisa'dan gelen misafirlerle dolu konvoydan 2 aracın kaybolduğu haberi nikah kıyıldıktan hemen sonra geldi. ne yazık ki kızımızın biricik dedesi, yani ailenin en yaşlı üyesi nikahı kaçırmış oldu. neyse takı töreni sırasında geldiler. ama gelin kızımız pek bir üzüldü, tabi tonton dedemiz de. diğer bir aracın içinde de hala bulunuyormuş, onun arabasının bagajında da nikah şekerleri ile nikah için hazırladığımız magnetler. geç kalanlar ayrı üzüldü, konvoyu toparlayamayanlar ayrı, gelin-damat ayrı üzüldü.
biz böcüümle zaten nikaha zar zor yetiştik. neyse "nazardır, nazar" dedik, nedim ve nedime gurubu olarak botanik parkın yolunu tuttuk. nedimelerden biri 7 aylık hamile fatmacık, biri ben, biri de panikmanyak, elif arkadaşımız. nedimler de; böcüüm, baba adayı seçkin, fotoğrafçımız ilker.
stüdyo yerine botanik parkta, düğün fotoğraflarını çekme fikri ilk defa fatmaların düğünde sercan'dan çıkmıştı(2 sene önce). 
ikinci uygulama bizimkiydi (geçtiğimiz sene) . 
üçüncü uygulama ise bu hafta sonu fikrin mimarları uğur ve sercan düğünü vesilesiyle gerçekleşti :) gerçi bizimkiler dışında iki çift daha vardı, fotoğraf çektiren. yıllar içinde popülaritesi artmış meğerse botanik parkın:)
çekim derdi bitince, kutlama yemeği tadında mini düğün töreni için  gönlüferah otelin yolunu tuttuk :) 
gelinle damadımıza o meşhur sultan odalarından hazırlamışlar, bayıldık. sultan 1. murat odası, muhteşem bursa manzarası ve dekorasyonuyla bizi kalpten fethetti:) 
servis, ilgi, alaka harikaydı. düğün koçumuz tarık bey'e de ayrıca teşekkür ederiz, tonton dedenin nikahı kaçırdığını söylediğimizde, salonda bize nikah masası hazırlattı. seçkin ve fatmanın 1,5 saatlik uğraşı sonucu nikah memuru cübbesi bulundu ve dedeye özel nikah merasimi tekrar yapılmış oldu. dedenin sevincini ve mutluluğunu görmeliydiniz. herşey çok güzel ve eğlenceliydi.
bu arada seçkini de nikah memuru rolüyle komedi dalında oscara aday göstermeyi düşünüyoruz. 
alkışlar öncelikle gelin ve damadımıza ve 
organizasyonda emeği geçen herkese  :)))

Yorumlar

GeCe dedi ki…
son cabanızı ayrıca takdir ettim böyle arkadaşları oldukları için çok şanslı gelin ve damat
Unknown dedi ki…
dedeye özel nikah merasimi :)
Allah mesut etsin :)
*GeCecim kendileri de aynı arkadasları gibiler. sagolsunlar. bizim dügünlerimizde de cok emekleri gecti ikisinin.
*Dede de sonra muhteşem bir harmandalı gösterisi yapti bize. ege insani bir baska oluyor:))

Popüler Yayınlar