topuklu ayakkabı düşmanıyım :)

biliyorum, biliyorum.
çok zarif duruyor, kadınsı oluyor.
farkındayım ama, ayaklarım ağrıyooooor. 

cumartesi günü seco ve ugurcanın nikah ve düğünü vardı. öğleden geceyarısına kadar çok yüksek olmamasına rağmen topuklu ayakkabıların tepesindeydim. otelin kapısına çıktım ve ayakkabıları nihayet çıkardım. oooh, yalınayak arabaya, arabadan da eve yürüdüm.
eve gidince ilk işim, banyoya gidip, soğuk suyla yıkamak oldu ayacıklarımı. iki gündür tabanlarım ağrıyor. annişim beni öyle görünce, her zaman söylediği cümleyi söyledi yine; 
"sokak çocukları gibi spor ayakkabılarla gezmeye devam edersen, böyle olur. alıştır şu ayaklarını topukluya, çocuk değilsin artık" :P
alıştırayım da nasıl? belli ki ayak formum, tabanım, yada kemiklerim, topuklu ayakkabı için yaratılmamışlar. ya da yaratılmışlardı ama ben onları spor ayakkabı rahatlığıyla büyüttüm. şimdi de isyan ediyorlar :)))
güzelim spor ayakkabılarım ayağımdalar şu an, ooooh miiis. ayacıklarım yuvalarında mutlu mesutlar. babet giy sen de derseniz, o da çok düz be anacım. onlar da acıtıyoo, uzun süre ayakta kalınca.
ortopedik tabanlı spor ayakkabılarımı seviyorum,
yemişim zerafetini,  banane yaaaaa. 
:))

Yorumlar

GeCe dedi ki…
ben de gün boyu ya da uzun süren zamanlar için rahat ayakkabıları tercih ediyorum topuklu güzel de o eziyete değer mi değmez bence
bence de değmez yaaa, 12 saat için 2 günlük eziyet:P
Aşk Güneşi dedi ki…
Vallahi sana yürekten katılıyorum.Bencede işkence topuklu ayakkabı olayı.Bizimde annemle senelerdir bitmeyen kavgamızdır bu ayakkabı olayı:)))
Geveze dedi ki…
:)) tobicim, kesinlikle sana katılıyorum :)) bayramda-düğünde sıcakta-soğukta, kutupta-ekvatorda spor ayakkabı giyen biri olarak topuklu giyebilenlere de imreniyorum :)) mesela bi all-starlarım var, ameliyatla aldıracağım ayağımdan :))
*hehe ilahi geveze, iyi bir cerrah taniyorum ben. benim salomonlarla senin allstarlari aldiralim:))
*Aşk Güneşi annelerimizi tanistirmayalim, yoksa bittigimiz andir:)))

Popüler Yayınlar