turnuvaaa turnuvaa duy sesimiziiiiiiii:)))

duyun, bursagonun ayak sesleriniiiiiiiii...
:))
yine sardı beni turnuva heyecanı.

hani geçen sene dali'nin sergisine gitmiş, kapıdaki devasa kuyruk yüzünden girememiş, bir de üstüne dali için kurban ettiğim 8. uluslarası istanbul go turnuvası vardı ya; işte onun 9.su, bu hafta sonu ve bi aksilik cıkmazsa ben de katılımcılardan biriyim. yihhuuuuu:)

bekle bizi iiiiistaaağnbuuuuul:)))

Yorumlar

kara kitap dedi ki…
ben de go öğrenmek istiyorum bana da öğretir misin?öğrenmek için ne yapmalıyım.çevremde oynayan kimse yok.lütfeeeeennnn!!!!
ne demek, ne demeeek? ogretmez miyim. hem de seve seve:)
ooo, hem de bursadasin, harika:)
bu hafta turnuva icin istanbulda olacagiz ama sali gunu altiparmak capella cafeye gelirsen ogretirim:)
artık cevrende oynayan bir sürü kisi olacak:)))
kara kitap dedi ki…
şimdi ben evli ve coccuklu bir bayan olduğum için önce bi kocamdan ve oğlumdan izin alayım.bu salı değil mi?ben bayramın üçüncü günü capella cafeye geldim.daha önce hiç gitmemiştim.çok güzel bir mekan.salı akşamı saat 8'e doğru gelsem.umarım kocamın seyahatı falan olmaz.neyse.ben size gene yazarım.
cuma daha uygun olur dersen, cuma da olur. hem o zaman bursago oyunculari ile de tanisma firsati olur. sen hangisi dersen ben ona gore ayarlarim islerimi. 6 ekim sali ya da 9 ekim cuma. normalde her cuma capellada toplaniyor, oyun oynuyoruz. son zamanlarda is güc bayram seyran derken toplanamadık ama haftaya dolu dizgin devam edecegiz:)

Popüler Yayınlar