salı sallanır mı?

pazartesinin artçı sarsıntısı olur diye bekledim sabah ama tık yok.
dün öğleden sonra başım tuttuğundan erken çıktım.
5 gibi "paşa" çıkmış ofisten, kitap almaya diye, bir daha gören olmamış. sabah er saatte geldiğimde olay yeri inceleme yaptım. dün gece ofiste 4 kişilik çekirdek partisi yapılmış. türk kahvesi içilip, bulaşıkları lavaboya bırakılmış.
söz konusu "paşa" kod adlı şahıs, ne patron ne ortak. bildiğiniz etten kemikten, ben gibi bir çalışan. ama işin içinde "derin devlet" var. devlet büyüklerimiz kendisinin sıradan vatandaş olduğunu iddia etse de, "paşa"saman altından "devletin malı deniz, yemeyen keriz" stratejisi ile hareket etmekte.
bizim devletliler IMF'e "paşa" için kefil bile olacak kadar iyi niyetli, malesef...
"paşa" 10.04'te başkanlık konutuna teşrif etti, nihayet. devlet büyüklerimiz komşu vilayetlerde ziyarette olduklarından söz konusu durumu görmezlikten gelebilme konusunda kafaları rahat en azından...
devlet işleri, entrikalar, çıkar çatışmaları ve gizli stratejiler...

ofis cumhuriyetinden şimdilik bu kadar...

Yorumlar

NzN dedi ki…
bu işin sonu nereye varacak diye heyecanla takipteyim...

paşa'nın yoluna muz kabukları mı bıraksan acaba?!
paşanın yolunu muz kabuğu koysn ne olur? devlet erkanlari onun icin yerleri süpürüyor. bi çeşnici başı olmadiklari kaldi. vallahi ben de takipteyim. :P
nalan dedi ki…
ne bilindik hikaye.
paşaya bişey olmaz, daha önceki hikayelerde de olmadığı gibi :)
vallahi dogru diyorsun, digerleri hem demirbaşa yazilsin, hem de ergenekoncu gibi muamele gorsun. "paşa hazretleri" ofis residansta mutlu mesut takilsin, ooooh.
gun olur da devran doner mi, acep? meraktayim...
Geveze dedi ki…
manyak patron, manyak paşa. hıh. ben buradan suikast planına başladım; kahvelerine müshil koyacağım.

üzülme tobicim sen. boşver katalogları neyin. ben bi yönetmen olayım film afişlerimi yaparsın en frambuazlısından. olur mu :))

Popüler Yayınlar