tatil kokusu alıyoruuumm.

ohh mis gibi deniz koktu burnuma sanki. kulaklarımda köpüklü dalgaların hışırtısı. ayağımın altında sıcacık kumlar, ardımda antik kalıntılar, karşımda turuncu batan bir güneş...
yok yok hala buradayım, gitmedim ama kısmetse gideceğim. yaklaşık 1-1.5 ay sonra:) az kaldı sayılır.
henüz gedeceğimiz yere karar vermedik ama bu sefer kaşa gitmeyi düşünmüyoruz. orayı sevmediğimizden değil elbet. atmosferine, denizine, insanlarına ve yemeklerine bayılıyorum ama iki senedir kaşa yapıştık. diğer sahiller ağlamasın di mi?
kuşadası ve çevresi gibi bir düşüncemiz var ama daha kesinlesmedi. bu sene tarih-deniz açılımı planlıyoruz. ayyy, çok heyecanlandım şimdiden.
bir an önce bir rehber edinmek lazım, capon turistler gibi olmak, bir elimde harita bir elimde gezi rehberi dolanmak istiyorum:) planlamamızı yaparken bu kaynaktan yararlanacağız muhtemelen, bir de iyi bir harita edinmeliyim ki tapınaktı, kaleydi, sunaktı, gözden kaçırmayayım hiçbirini...
çok heyecanlıyım, çoooook :)))

Yorumlar

gksk dedi ki…
offf ne güzeel:) keşke benim burnumada öyle kokular gelse:( şimdilik basılacak kitapların kokusu gelmeden tatil kokusu gelmesi zor gibi şimdilik:( nasıl özledim deniz günneş ayy neyse fena oldum daha yaz bile gelmedi buralara zaten!
mm, basılacak kitap kokusu da güzelmis. bizim brosürler pek kokmuyor da:P
burası da kapalı ve aglamaklı ama olsun, tatil olmasa da olasılığı da güzel.
kapa gözlerini, dön pencereye hayal et; elinde sandaletler, basinda sapkan, ayaklarina ılık dalglar süzülüyor, oooh misss :)))
gercek hayattan bayınca tekrar kapa gozlerini, sahilde bekliyorum seni. daha kumdan kale yapacağız :P

Popüler Yayınlar