yarıın...

yolculuk zamanıııı... 
sabahın körüsünde yola çıkacak ve özilinin düldülü diye tabir ettiğim yüce Rolland Garros kardeşimizle, (nasil? affetmis midir beni;))  sakin sakin eskişehire doğru yol alacağız. 

yolculuk çantamı akşam hazırlayacağım. liste başı lokmalık eti cin :) sonraa; fotoğraf makinamız nuri, maç aralarında kafa dağıtmaya bir adet roman, çiziktirmek icin defter ve kalem ve renkli kalemler, bursago turnuvasından kalma 3 adet kifu defteri, içine pro oyunu videosu yüklemeyi başarırsak ipodumuz podduruk, bir adet kurumuşsa yeşil sweatshirt, bulunursa bursago sweatshirt, uyku eşofmanları, ayılı uyku çorapları, alerji hapı, bebe aspirini, poset nescafe, görme gözlüklerim, bir adet kaşkol veya boyun örtüsü, bere, eldiven (eee, eskişehir soğuk olabilir tedbirli olmak lazım, geçen gittiğimde çok üşümüştüm)... 
şimdilik bu kadar aklıma geldi.

Yorumlar

özii dedi ki…
Rolland Garrosum , bu düldül işine fena bozuldu..artık gönlünü nasıl alırsın bilemicem...
düldül diyerek vefali dost anlaminda kullanmistim. bi aciklasan, eminim beni anlayacaktir:)
Ducky Bug dedi ki…
ahahahaha dül dül hahaha öhhö öhö höh ee şey Roland Garros ahaha öhhö öhö.neyse :) iyi yolculuklar,başarılar! süper güzel eğlenceler.ve gerçekten soğuk olabiliyor akşamları/geceleri hazırlıklı olunuz :)
iyi eğlenceler ve başarılar tekrar..

Popüler Yayınlar