bir gençlik hayali...

asiyiz, sosyal çıkıntıyız ya zamanında, tutturdum dövme yaptırıcam diye. annişim, şiddetli karşı tabi, babişe sormuyorum bile. yemiyor :P
ama kararlıydım babişin hatta annişin de göremeyeceği bir noktaya dövme yaptırıcam diye.

ama gelin görün ki. ben tam bir kararsızım. öyle gaza geldim yapayım diyemiyorum. çünkü çizeceğim şey benim için anlamlı olmalı, sıkılmamalıyım. bırakın desenine, yerine bile karar veremediğim için hala yapamadım :P
ama geçen hafta yine gaza geldim, şimdi araştırıyorum. içinde bir sakura dalı olacak, bir de nikkentobi kanjisi belki de. bileğimin iç kısmına düşünüyorum. aslında sırta kociman bi ejderha süper olurdu ama, sonuçta ben yakuza felan değilim.
altı üstü capon hayranı çakma go oyuncusuyum :P

işte size netten dövme araştıma sonuçlarım;





Yorumlar

ŞuŞu dedi ki…
Ankaraya bekliyorum o zaman seni, çünküüü benim eşim dövme yapıyor hemde hakkını vererek :)) eee eşim dövme yapıyor bende var mı?hayır yok çünkü aynı bende senin gibi tam bir kararsızım :)
aaa sahiden miii? harika ben de yapacaksa işi bilen biri yapsın diye düşünüyordum. hım hımm ankara, turnuva tarihlerimizi bir kontrol edeyim.
muhtemelen sonbahara olur, ancak karar verir, çizerim. turnuva zamanına denk getiririm. başlamış iş bitmiş sayılır, geriye kararlı olmak ve eskizimi hazırlamak kalıyor laylay looom:)
özii dedi ki…
waay bunlar aşmışlar ama... neler var öylee...
daha neler neler var da hepisini koyamadım :)
ŞuŞu dedi ki…
senin kararlar o zamana kadar nasıl bir hal alacak bakalım:) ama ankarada hali hazırda bir dövmeci var aklında bulunsun :))
hatta bir ara sana yaptıkları dövme fotolarını atabilirim arzu edersen.
valla super olur cok sevinirim.
evet tam kararsizim ama zamanını bilmesem de coluk cocuga karismadan yaptirmakta kararlıyım :))
Panda dedi ki…
bence 4. fotoğraftaki gibi boynuna yaptır :)...ama yok herkes görebilsin dersen bileğin iç kısmı çok revaçta orada olur. şekle gelinceee...bence; önce bi fotoğrafının üzerine photoshopla ekle. kararsızmışsın...belki böyle karara varabilirsin :)
Geveze dedi ki…
tobiciğim, ben de tam bir dövme manyağı olsam da hem yaşım gereği hem de haddinden fazla sıkılgan yapım gereği hiç kalkışmadım böyle bir şeye, yaklaşık üç hafta filan kalan tattoo'lar yaptırıyorum geçen yazdan beri. hatta bir hafta öncesine kadar omzumda bir melek vardı :))
Geveze dedi ki…
tavsiye ederim yani ;))
böcük dedi ki…
off offf bu hayal bende de var :/ ama şekil ve yer konusunda ben de kararsızım şöyle sade bir şey olsun istiyorum :) ikinci ve üçüncü fotoğrafı çok beğendim :D
*ensede emin degilim PaNda ama, fotografin ustune ekleme bence cok mantıklı,sagolasın fikir icin:))
*yaptim mi tam olsun istiyorum gevezeciğim.
sıkılma korkum var ama, çakması da cazip gelmiyor. ya kalsın, ya hic olmasın:))
*böcükcüğüm;
3.sü gercektn cok hos. da bende oyle sırt var mı onu bilmiyorum:P
ben ilk fotodaki bilegi yada omuzu yapacak gibi gorunuyorum. tabi once desenimi cizmem lazım sanırsam;)
Unknown dedi ki…
ne kadar güzel dövmeler bunlar

Popüler Yayınlar