evim evim, derli toplu güzel evim:)

geçen hafta sonu ,babalar günü şerefine ziyaretimize gelen anniş ve babişimizin ısrarlarına karşı koyamayarak, nihayet evimizi derleme toplama eylemleri gerçekleştirdik. ama yazmaya fırsat bulamadım. geç olsun güç olmasın, dertop maceramızı anlatmaya girişeyim dedim :)

cumartesi ofisten eve geldiğimde pandam ve babişimi yerlerde koçtaştan alınmış, ayakkabılık montajı sebebiyle yerlerde sürünürken buldum. kullanım kılavuzuyla savaşarak sürgülü kapaklı ayakkabı dolabımızı kapının girişinde 2.5 saatlik bir süreçte monte etmeyi başardılar. ayakkabı ve terliklerimizi  halen kapı girişinde bırakmamıza rağmen, yavaş yavaş alışıyoruz :)
pazar günü kahvaltısından sonra da ikeaya doğru yol aldık. nihayet yatak odamız için kocamaaan dolap ve etajer aldık. 
"montajını profesyonel ekibe devredelim fikri" ortak kararımızdı. salı günü atom karınca ikea ekibi geldi. bize kalsaydı muhtemelen 1.5 ayda monte edebileceğimiz dolabımızı 1.5 saatte kullanıma hazır hale getirdiler.
ikea standında ortalama boylara sahipmiş gibi görünen dolabımız, bizim odamızda oldukça heybetli olduğunu ispatladı. neymiş; duvardan, tavandan ölçü almadan dolap almak demek, küçük çapta  dekorasyon faciasına yol açıyormuş. tabandan tavana bir dolabımız oldu:)
neyse ki ablacığımın yaratıcı fikirleri sayesinde en işlevsel cözümlerle odamızı yerleştirdik. 

"yahu bu dolap kocaman biz buna ne yerleştireceğiz" derken, dün farkettim ki; bizim dağınıklığı ancak bu devasa arkadaş toplayabiliyormuş. pek cici oldu maşallah:)

Yorumlar

Geveze dedi ki…
güle güle kullanın ;))
tesekküüürleeeeeer:))
Merve dedi ki…
güle güle kullan eminim rahat etmişsindir :)
GeCe dedi ki…
güle güle kullan canım her eve lazım ikisi de üstelik ne kadar büyük olsa da yetmiyor
evet, gözümüz de alisti iyice, "yok canım o kadar da büyük degilmis" demeye basladim :P

Popüler Yayınlar