neşeli şirinim ben:)


sabah rutin kontrolümüz ve gizli şeker testimiz için hastanedeydik, böcüümle.
uzun bir bekleyişin arkasından bir plastik bardak dolusu, çok şekerli suyu içip 1 saat sonra kan vermek için sözleştik. laboratuar hemşiremizle. o arada gidip doktorumuza gidip muayene bile olduk.
doktorumuz her zamanki gibi neşeli ve güleryüzle karşıladı bizi. ben bayılıyorum bu kadına. içimi ferahlatıyor gülüşüyle. ilk günden beri çok güven duyuyorum kendisine. Bursa'da hamileyseniz ve hangi doktora gitsem diye düşünüyorsanız, benim doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum.
Özel Bursa Doruk Hastanesi doktoru Op. Dr. Sevil Paker.
reklamları geçersek, çok neşeliyim çünkülüm, kontrolümüz çok iyi geçti. prensesimiz 830gr ve 34 cm. herşey normal görünüyor dedi doktorumuz, sorularımızı cevapladı. paranoyaklığımı bildiğinden ben sormadan bir sürü konuda bilgi verdi. gülüş cümbüş bir randevumuzu daha geride bıraktık.
çıkışta kan şekerim için kan verdim, öğleden sonra arayıp sonucunu öğreneceğim. 140'tan aşağı çıkarsa "hiç bir sorun yok" demekmiş. bir de en son 3 sene once tetanoz aşısı olduğum için tek doz tetanoz vurulmamı söyledi. aşı takvimime aile hekimliğim kontrolünde devam etmem daha sağlıklı olurmuş. acilde de vurulabilirsiniz dediler ama şansımıza ellerinde tetanoz aşısı kalmamış. malum bebişlerin de aşı dönemi. hastane aşıda ağlayan bebek kaynıyordu:)
bebişimiz gayet sağlıklı ve bu dünyada bugünlük benden mutlusu yook:)

Yorumlar

özii dedi ki…
Haberler süper Ayşem :)) Bir şeylerin güzel gittiğini duymak gerçekten çok güzel maşallah diyorum
Geveze dedi ki…
kötü bi matematik yazılısı üstüne sevindim çok çok :)) her şey heep yolunda gitsiin, minik prenses sınav stresi çekmesiin, bütün yazılıları 100 değil 103 olsun. :))
öpüyorum :))
* tesekkurler öziiiim:))
* gevezem liseye baslamak bitirmenin yarısıdır. üniversiteyi de kazanmasi dert ama sen onu da yaparsin. sık disini, az kaldi:) sinavsiz stressiz gunler seninle olsun :)

Popüler Yayınlar