tatil programımızı yaptıııık çok heyecanlandım şimdiden:)

ilk hafta dağda kamp yapacağııııız, lay lay loooom:)) çünkülüm panda miniği sevdiceğimin aikido semineri var.7 gün boyunca günde 3 antreman yapacaklar. hem de sabahın köründe kalkarak, bırrr... tabi ben o saatlerde uyuyor olmayı planlıyorum:) aslında ben de çok özeniyorum. çok estetik bir spor. aikido yapanları seyrederken uyumlarından, şiirsel hareketlerinden etkileniyorum. bol bol seyredecegim. belki kamp dönüşü ben de başlarım:) evde iki panda yuvarlanıp dururuz :))

tabi ki 7 gün boyunca uyumak ve aikido seyretmek dışında planlarım da var. kitap okumak, resim yapmak, ruhumu beslemek ve yakaladığım kurbanlara go öğretmek:)))

kamptan döndüğümüz gibi eve gidip, tatilimizin geri kalanı için kaşa doğru yola çıkmak planlarımız arasında. dağda inziva sonrası insan içine karışalım dedik, carreta carretalarla yüzmeden tatil mi olur? 
çok heyecanlandım şimdiden. 

ofiste iki hafta üstüste izin kullanmak caiz değil sanırım ama yapacak bişi yok. beyimin tatil tarihleri fabrika tatili söz konusu olduğu için, standart tatil tarihi belli ve değiştirilemiyor. 3 kuruşa 10kuruşluk çalışmama ve bir sürü adaletsizliğe rağmen bu tatile de sorun çıkartırlarsa, kaşınmış olurlar gibime geliyor.  bakalım zaman, neler gösterecek?

Yorumlar

manii dedi ki…
"Evde iki panda yuvarlanıp dururuz" pek bi güldüm ...Bu aralar bende tatil tatil diye yakarıp duruyorum .Tadını çıkar, şimdiden keyifli günler sana...
valla su adaletsizlik mevzusunu öğrenmeden önce olsaydi ben de lütfetmelerini beklerdim ama tavrımı değiştirdim artık. ne demisler hak verilmez, alınır. kriz bahanelerine de doydum taştım. kendimi 1 ay sonrasına kitliyorum artık, tatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil, yaşasııııııın:))
Geveze dedi ki…
izmir'e de bekleriz ;))
hafta sonu kısmetse izmirdeyiz gevezeciğim. turnuva var, gündüz bornova, cumartesi akşam da kordonda olacağız muhtemelen. biz seni turnuvaya bekleriz, gelseneeeee:))

Popüler Yayınlar