aşık oldum :)

tekrar böcüüme mi? 
azıcık ona, 
çok çok çokucuk, izmir'e...
böcüümle bayıldık izmir'e; medeni, saygılı ve görgülü insanlarına, şehir düzenine, keyifli ortamlarına. hani iş bulsak, hemen gidesimiz geldi.
izmirli olup da bursa'da yaşamak zorunda kalan arkadaşlarımızı şimdi daha iyi anlıyorum. izmirin medeniyet çizgisi nereeee, bursanınki nereee?
izmir de şort-tişört gezmeye alışınca, bugün de kıyafet tercihimi bermuda şortumdan yana kullandım. ofise gelirken amcanın biri yanımdan geçerken,"tövbe tövbe" dedi. eve döndüğümü hatırlatmak istercesine. başka zaman olsa sinirlenirdim ama yorgunluktan mı bilmem hiiiç sallamadım.

izmir kadar, turnuva da çok güzeldi. goizm çok çalışmış ve harika bir organizasyona imza atmış. özel ege lisesi sponsorluğunda, çok keyifli iki gün geçirdik. emeklerinize, yüreklerinize sağlık, hepinize  kocamaaan alkış. 

Yorumlar

GeCe dedi ki…
ne güzel ya istanbulda ise böyle bir anlayış semtten semte değişiyor
manii dedi ki…
Canım bende İzmir'e bayılıyorum ağbim,yengem ve yeğenim İzmirde oturuyorlar her sene onlara gittiğimde uzun pantalon ,tişört dolaşıyorum yengem kızıyor bana kızım burada rahat ol diye 1-2 gün sonra anca alışıyorum şort askılı bluz giymeye kimsede dönüp bakmıyo burda giy bak o şortu askılı blüzü neler oluyo özii gelseydi bende gelicektim sizinle takılacaktım peşinize ama gelemedi galiba oda :)
SMİLENA dedi ki…
izmir gerçekten öyle bir yer.bursa eskiden çok daha iyiydi.ama şu şeyler türeğince ....
özii dedi ki…
Ruhumla karşılaştınız mı Ayşemm? Gelemedim sandınız ama ben ve Sai aranızdaydık :)
özii dedi ki…
İzmir konusuna gelince demişmiydim ben İzmir aşığıyım . Ege'ciğim o yüzden Ege'dir :))
*ya gececim, istanbulun yeri ayri ama izmir bir başka yaaa:)
*manicim, özicim gelemedi ama sanki hep bizimleymis gibiydi. bol bol kulaklarini cinlattik. izmir olmadi ama ekimde istanbula goturelim seniiii,bogaza karsi goooo:)
*smilena, gün gectikce daha yobazlasiyor bursa. turnuvaya gelen misafirlerimizin en cok dikkatini o cekmis, ne cok türbanli var diyorlar. ben kimsenin basinin ortusunde degilim ama sadece baslarini degil beyinlerini kapamalarindan müzdaribim.
*öziciiiim sana bol bol getirdim izmirden. bol bol kulaklarini cnlattik, herkes seni sordu. cok sey kacirdin gene ama ben sana anlatirim bolbol üzülme:)
bu arada ben de cocuguma direk izmir demeyi düsünüyorum. ege cok genel:P
özii dedi ki…
off off:( içimde kaldı ama çaresizdim
hic kalmasin özicaan, istanbula gideriss:))
Orijinal Delikanlı dedi ki…
Herkez genelde kendi şehrini över, ama dikkat ettim. İzmirliler işi abartıyor.
Yok şehir güzel
yok kızları güzel
yok şusu
yok busu
Geçenlerde Mutlu Tönbekici(namı diğer tuğçe baran) ile Yılmaz Özdil izmir konusunda atışıyorlardı... ilginçti
ben toplam 4-5 şehir gezdim.
Ama istanbul gibisi yok, en azından benim için...
Ama şehilerin insanlara güzel gelmesi insanın ruh yapsıylada ilgilidi sanırım...
izmirlilerin %90'ı aslan burcu sanirim:P

ruh hali gercekten onemli, izmir seyahatim, bedenen ve ruhen yorgunlugumun üzerine ilaç gibi geldi dogrusu. oooh misss:))

Popüler Yayınlar