dekorasyonum geldi

ama önce kocamaaan bir eve ihtiyacim var :P
ya da bahceli. en azından duvara çivi çakmak için ya da renkli duvar boyamak için kasmamaya ihtiyacım var. kira değil de kendi evimiz olsa, mesela:))
bir de evle ilgilenecek zamana ve paraya tabi. çok şey mi istiyorum? :P
yine cicikli bicikli şeyler buldum, ruhuma güneş doğdu vallahi:))
bu mandallı sergilemenin bende küçük bir versiyonu var. kitaplığım ve halojen lambamıza bağlı bir misinada tahta renkli mandallarla asılılar. hem duvarda cici duruyorlar, hem de duvarı delmeye gerek olmuyor:)

duvara da illa bişi boyayasım veya yapıştırasım var. resim mezunuyuz ya, içimden bi yerden bişi beni dürteleyip duruyor işte ne yapalım? 
eskicilerden toplama eski tarz dolap ve şifonyerleri de tamir edip boyayarak kendime okyanus odası yapmayı da düşlemiştim zamanında, tek ve bekarken. duvarları mavili baloncuklarla bezenmiş, huzur odamın hayali yeniden canlandı gözümde.
ya da küçüklüğüne rağmen, işlevsel. yayıla bayıla keyif çatabileceğim, genç ruhumu besleyebileceğim bir çalışma hatta çalışmama odası. 
sadece ilişkilerin sorgulandığı sohbetlerin dışında doygun paylaşımlara adanmış gencecik, enerjik, üretken bir oda. bana henüz kısmet olmadı ama kimbilir, belki bir gün...
aa bir de şimdikinden daha geniş ve işlevsel bir mutfağım olsa. muzurluklarıma yer kalsa. penceremin önünde küçük çimlerimi beslesem. her bardak alışımda gözüme çarpsın, içime bahar dolsun istiyoruuum :))

Yorumlar

Unknown dedi ki…
ben de isterim valla hele dolap baktıkça açılır insan :)
zaten tatilim de geldi, miss gibi maviii, ohhh:)
GeCe dedi ki…
bende isterem
Çilek dedi ki…
mandallama olayına talibim, eh yeni ev arkadaşımla beraber deneriz yada ben kendi odamı mandallar cennetine çevirebilirim hihhihi : )
hehe arad kendini de asar kurutursun çileğim:P ben sana bi sürü mandal alirim söz :)))

Popüler Yayınlar