oynncak koleksiyonum, kuzucuklarıııım beniiim:)

tanıştırayım,  gerçeğini istememe rağmen, hülyacığımın bana yeni yıl hediyesi avnican. cok şaşkoloz görünse de yumuşacık bir göbüşü var. kipatlığım gelmeden önceki dağınık odamın tasarım köşesinde çekilmişti bu kare. 
kutuplardan çöllere üç kanka :) soldan sağa, hıdırcan (yamuk bıyıklı kola kapaklarından doğan fokum), dalican ( esin teyzesinin başarısı olan kıvrık bıyıklarından aldı adını),  ve koleksiyonumuz nadide parçası punkçı devem  (dubaiden ne getireyim sana diyen burak arkadaşımdan deve istemiştim, o da bana onu getirdi. biraz büyük ayaklı olduğundan bavula sığmayıp uçak koltuğunda dizdize gelmişler. pankçı çünkü, saçları dik dik ama burada bedevi kostümüyle karşınızda :)).
çizgili çorap ineğim bu da. evdeki teki kaybolmuş çorapları toplamak görevi. ara sıra onu bile kaybediyorum evin içinde. artık kapıda değil kocamaaan dolabımızda kendi yeri var, kaybolma olasılığı azaldı :)

koleksiyonum elbette üç beş parça değil, daha neler var neler? uyku ayım tediş, tv köpeklerim danae ve ayşe, hipo, toz toplayıcısı tülü kafa arthur, koca göbekli minyatür winnie, sırt çantası winnie, şaşkın romantik kermit, koca kafali ayı kılıklı geyiğim moose, bardak modeli geyiğim queen ve şimdi aklıma gelmeyenler. hepsinin ism var ama fotoğrafları yok.
böcüüm "çocuğumuz olunca oyuncak derdimiz yok" diyor ama yemezler. ona yenilerini alırız, onlar beniiiiim:))

Yorumlar

Panda dedi ki…
şu coca-cola fokundan banada çıkmıştı..şimdi evin bir köşesindedir ama nerde bilmiyorum:)
hehe kola tüketim cilginliginda 5 fokumuz oldu
evlatlik bile verdik yavrularimizi:P

Popüler Yayınlar