seni sectim pikaçuuu:)

dikiş makinemi seçtim nihayet. uzun araştırmalar sorup soruşturmalar sonucunda,  Singer Confidence 7469' da karar kıldım.
mısır hiyerogliflerine benzeyen şekilleri yapabilen bir model. bilgisayarlıları da var elbet ama çok da uçmaya gerek yok diye düşündüm. kampanya bu ay sonu bitiyormuş, istediğim makine de 1000 liranin üstüne cikacak muhtemelen. bunca aydır isteğim sönmediğine göre, kampanya fırsatını da kaçırmama gerek yok diye de düşündüm. kısacası bir günlük bir karar değil. tabi ucunda sigarayı bırakmak da var. çok faydalı bir eylem olacak :)))

derinimin annesi ile çıkışta bakmaya gideceğiz bilir kişi olarak. o hazır giyim mezunu olduğu icin liseden, az çok dikiş teknolojisinden haberdar.  
derinime bir bürü cici dikececeğim. kumaş çantalar dikip satacağııım, kağıt üzerine dikiş deneyip, el yapımı defterler yapacağııım, çok heyecanlıyıııım:)))

Yorumlar

Ayy ne güzel. Hayırlı olsun güle güle kullan. Hep özenmişimdir dikiş dikebilen insanlara. Ben daha doğru dürüst teyel bile atamıyorum :(
birincisi daha almadik, ama allah soyletti herhalde :P alicaz gibi gorunuyor. ikincisi ben de dikis dikmeyi henüz bilmiyorum ama makineyi alinca ogrenecegim. çünkü ücretsiz dikis ve makine kursu da veriyorlar.
karman çorman bilgisayar programlarını ögrenebiliyorsak bunu da ögreniriz bogiiecim:))
gwen dedi ki…
bende de süper yoknaz var. dikiş dikmekten çok keyif alıyorum. babaannemde ayak pedalı ile çalışan eski siyah sinerlerden vardı. ilk olarak 8 yaşımdayken dikmiştim onunla. o makinaın keyfi hiç birinde yok.
ben de el yapımı defter, özellikle de kağıt diye deliriyorum. deneyeceğim...
yaa ne güzel sen biliyorsun, bakalim ben de ogrenecegim. annemin de kütük gibi bir singeri vardi, pulları takilan, biziklarken bozmuslugum vardir:))

öğrenciyken, keten iplerle baglayip el yapimi defter yapip satmisligim var üniverste şenliklerinde. bu meret kot dikiyorsa kagit neden dikmesin di mi ama. renkli aydingerlrden davetiye zarfi yapmayi düsünüyorum. deneyelim bakalım neler olacak:))
manii dedi ki…
Hadi kolay gelsinnn...Dikiş zevkli sonrasında güzel şeyler üretiliyor ama dağınıklığı her tarafın iplik olması o bir dert :( İlk evlendiğim yıllarda bende neler neler diktim ama sonrasın da geçti hevesim .Bu arada makinende hayırlı olsun canımm...
gwen dedi ki…
hangi üniversitede okumuştun ki?
*sagol manicigim, az daginiktim zaten, hep daginik olucam desene:P
*Uludağ Üniversitesi'nde okudum.
GeCe dedi ki…
belki de aynı gün bende makina baktım ama daha araştırma aşamasındayım evime göre seçmem lazım hadi bakalım bekliyoruz diktiklerini
ben bunu aldım, gececigim. dün iplik sarmasini ve takmasini ogrendim:P bilgisayarimin dibiciginde yer actim kendisine, kendi masasini belki ilerde alirim bilmiyorum. simdilik biraz tepisik oldu ama idare ediyoruz. kendisi küçükcene bişii:)
Geveze dedi ki…
güle güle kullan tobiciğim, bence sen bu işi de kıvırırsın ;)) artık diktiğin şahaneleri de bizimle paylaşırsın ;)) kolay gelsiiin xo xo

Popüler Yayınlar