yazlık dizilerim

lost sezonu bitti, kendime yeni müptelalık diziler buldum yihuuu :P
ilki dollhouse...
vampir avcımız "buffy"nin dönek avcı arkadaşı "faith" başrolde.
bir yeraltı örgütü olan dollhouse yaratıcıları, bebek adı verdikleri insanların zihinlerini silerek, müşterilerinin taleplerine göre yeni kimlikler yükleyerek programlıyorlar. 
ideal sevgili, yenilmez acan vs. echo, sierra, victor adını verdikleri baş bebekler, dollhouse'un psikopat patronları ve olayı çözmeye kararlı bir FBI acanıyla, cümbür cemaat maceradan mecaraya koşuyorlar.
ilk 8 bölümü tatlı tatlı internetten seyrettim ama simdi linkler bozuk. tek tek bölümleri indirip izliyorum. manyak mıyım ney?
ikinci maynaklığım "fringe"oluyor. 
başrolde gergin bir sarışın hatun ve "dawson creek"teki pacey kardeşimiz oynuyor. çatlak profesörün dahi çocuğu rolünde. pacey'cik kirli sakalla geziyor malum, o bir bebek surat. azıcık yaşlı dursun diye yapmışlar sanırım. 
ama işi zaten çatlak profesör ve sarışın abla olivia dunham götürüyor. 
x files olayları burada da var ama henüz işin içine uzaylılar karışmadı. bilimin sınırsıızlığında insanlar üzerinde yapılan deneyleri ve cinayetleri çözüyor ekibimiz. sevdim ben. böcüüm bi arkadaşından almış. 2 sezon da var elimizde. tv netliğinde cillop gibin. 
aa bu arada bu dizinin yaratıcıları lost'un yaratıcıları aynı zamanda. zaten arada hın hın hınnnn şeklindeki aynı gerilim tonlamalarını kullanmışlar. tavsiye ederim, seyrediniz. +13 vahşi görüntüler var, ailecek seyretmeyiniz, kabus olabilir. benden uyarması ;)

bir de 8 bölümcüğünü seyredebildiğim "dr. house" amca var. dr. house amca aksak ayaklı, iletişim özürlü, soğuk bi adam. ama anormalitesinden midir, nedir? sevdim onu ben.

doktorlu dizileri seviyorum. george coloney ile başlayan 7-8 sezondur süren E.R'nin tüm bölümlerini bulsam geberene kadar tekrar seyredebilirim. 

8 bölümü internetten izledim izlemesine ama "upss" ibareli kırık linklerle karşılaşınca dumur yolunda kaldım. şu dollhouse'in sezonunu bir bitireyim de dr. house  amcaya sarıcam:))

Yorumlar

selin dedi ki…
Lost'un bnde izleyicisiydm süper dizi;)
Bunu bi izlicem bakımm..
lostmania hastaligi teshisi koydum kendime. lost cozulmeden rahat yok bana.
dun aksam dollhouse'un 12. bölümünü de izledim bakalim yeni sezon ne zaman cikacakmis:) heyecanla bekliyoruuum:)
GeCe dedi ki…
fringe i izledim ve 2 . sezonu merakla bekliyoruz
Nuran Özalp dedi ki…
MERHABA, GEÇENLERDE Bİ WEB SİTESİ BULDUM SİZ İSTEDİĞİNİZ DİZİNİN SEZONLARINI SÖYLÜYORSUNUZ, ADAMLAR DVD YE ÇEKİP YOLLUYO. ÇOK PAHALI DA DEĞİLDİLER. ADRESİNİ BULURSAM GÖNDEREYİM SİZE...

Popüler Yayınlar