heves mi, gizli kalmış bir hayal mi, bilemiyorum...

ama istiyorum. dikiş dikebilmek istiyorum. yani kafamdan uçuşup duran fikirleri kuyruklarından tutup, 3 boyutlu gerçekliğe dönüştürmek istiyorum. 
eylülden bu yana "yok önce düzenleneyim, yok bi toparlanayım" derken, aylar "hooop" diye geçiverdi. sıkıldım verimsiz geçen zamanlardan. 
2 boyutlu dokunamadığım, sarılamadığım tasarımlardan. çizgilerimi boyutlandırmak istiyorum artık. odamda boş A4 aradım dün, yok yok. hepsinin üzerinde bişiler çizmişim, yazmışım, numuneler, örnekler yapıştırmışım. boş kağıt bulamayacak kadar dolmuşum artık.
kafamın içi de dolu, gerekli, gereksiz şeyler. 

çizebiliyorum, boyayabiliyorum, kesip, yapıştırabiliyorum ama dikemiyorum. hazır formlar üzerinden gitmekten sıkıldım artık. boş vaktim ve extra bütçem olacak ki, iyi dikiş bilen birine gidip şöyle böyle deyip diktireceğim.onda da kafamdaki kumaşa yansıyacak mı belirsiz. o yüzden benim öğrenmem lazım. 
acaba, kumaş iğne iplikle mi başlasam, yoksa küçük işlevsel bir makine alma yollarını mı araştırsam?
yine tilkiler kımıl kımıl dolanıyor, ne yapacağımı bilmiyorum, off ya:(

illustrasyon: http://remichan.deviantart.com

Yorumlar

özii dedi ki…
Sana yine masraf görünüyor amanınn...Öğren valla güzel olur.
hehe haklisin hesap kitap bütçe ve ödeme planlaması yaptıktan sonra eyleme donusecek, sonuc olarak temmuzdan once cok zor:P
yapabilir miyim, becerebilir miyim bilemiyorum, yani tek tecrübem düğmedikmekle sınırlı:P
yok zaten ben vazgectim,benim gibi tembelden hicbisi olmaz.cok dusunur, cok konusur, hep sizlanirim ama eylem yok. kendini bilmek de güzel bişi:P

Popüler Yayınlar