köşemin adı; uçan panda olsun :P

efenim, herşey bundan bir yıl önce purple hanım kızımın" ya tobican fuseki var ya go fanzini, bize yazı yazar mısın?" demesiyle başladı. "aa, ne demek yazarım"dedim, çok kolay bişi ya, hele benim için. liseden edebiyat bölüm mezunu olan, her ne kadar grafik okusa da kendi kitabını yazma hayalleri kuran biri için, bir fanzine hele ki en sevdiği go hakkında olacak bir yazıyı yazmak ne kadar zor olabilir ki?

bir yıl içinde rüzgarların yönü değişti, fırtınalar çıktı, karlar yağdı ve nihayet bahar geldi, fuseki fanzin oldu FUNzin... ismi sürpriss:P
"e bi zahmet yazını yazarsın, artık" dedi morkız. hatta her turnuva sonrası izlenimleri yazmam konusunda karar aldık. tabi ya ne var ki, yazarım tabi dedim içimden ama, kazın ayağı öyle değilmiş.

dün akşam iki satır yazı ve ben, öküz-tren misali bakışıp durduk. köşemin adını, uçan panda düşündüm, turnuva magazincisi olarak "uçan kuş"dan özenti. ama içi hala yok. bu gece son ve yazımı teslim etmem gerekiyor. benim başlığım ve iki satır yazım var, of allahım yaa...

Yorumlar

Geveze dedi ki…
sekercim, bi köşe yazısı mı el ense edecek seni, üstesinden gelirsin, nolcak sanki! bi gayret, bitirdiğini bile anlamazsın ;)) kolay gelsin, iyi çalışmalar :))
tesekkurler ama hala tık yok :P

Popüler Yayınlar