teknik servis desteği mevzusu

bildiğiniz üzere, sevgili bilgisayarim tobican hastalandı, doktora gitti geldi. ama tam iyileşemedi. hafta sonu tekrar tahlil ve tedaviye gönderildi. kapasitesi arttırıldı. teoride canavar gibi oldu. ama pratikte o program açılmaz, şu font görünmez.
bir de bilgisayarcı kardeş tutmuş CS4 master collection yüklemiş. aklı sıra iyilik yapıyor. sen önce olmazsa olmazları, yap, yükle, bir de kontrol et, di mi? sabahtan beri elimi attığım tırt çıktı. iş yapmaya daha başlayamadım malesef. bir de telefon ettiğimde ettiği ukalalıklar, o tavırlar yok mu? adamı boğ, fırlat at.
güzel kardeşim zaten ben sistemden anlasam, neden sana yollayayım bilgisayarı? oturur sistem de yüklerim, program da. adın üstünde sen teknik servissin, "apple machintosh" genel müdürü değil. ben bozucam, sen yapacaksın, para kazanacaksın. ama kibar ol, ilgilen, sempati, empati göster di mi?
yoklar ülkesinin prensi, zahmet edip sabah gelecekmiş, bakalım neler olacak?

Yorumlar

Geveze dedi ki…
püühhf, tipük teknik servis... bi mp3 için iki ay beklemiş, sonra da gidip yenisini almıştım, office programları demiş, yerine SUSE/linux almıştım...
yani linux kullanabilecek seviyede olsam size niye yollayayım office programları için... tie.. :))
hehe aynen, dün sabah geldi paşa hazretleri; "siz becerememiş olabilir misiniz, acaba"diye soruyor utanmadan. dedim, "olabilir, ben bozucam, siz yapacaksiniz ki, ekonomi can bulsun".
sonradan ukalalıklarini cebine koydu ve hırgür cikarmadan gitti allahtan:))

Popüler Yayınlar