turnuva bitti, döndük yuvaya...

turnuvayla birlikte ben de bittim. oysa ki ne planlar yapmıştım. 
çocuklar gibi şen olacaktım. gezip tozup eğlenecektim. onun yerine mimar sinan kampüsünde tıkılıp kaldım. bir ara deli gibi yağmur yağdı ama onunla pek bir alakası yok. 
galata kulesi yalan oldu. taksimde izlenen bir futbol maçına kurban edildi. 
 18.20 kadıköy-mudanya feribotuyla döndük.  istanbul macerası hızlı başladı, sönük bitti. canım sıkkın döndüm anlayacağınız. 
sadece pazar öğle molasında antrepodaki bienale 
gidebildik, seda, meral ve ben. istanbul moderne de girdik girmesine ama, bizi kovaladılar üst kattan. sarkis sergisi dışında gezemedik. garanti bankası ile ilgili bir etkinlik varmış,  o da geldi bizim 1 saatlik molamızı vurdu.
turnuva sürprizi boğazda tekne gezintisiydi, dönüş çok geç olacak diye ona da katılamadık. 

zaten 5 maçımın 2sini kazanabildim sadece. turnuva organizasyonu çok güzeldi ama görememekten midir nedir, gıcık oldum bu sefer gri istanbul'a.
gudubetliğimi geçiştirmeye çalışırken sizleri turnuvadan hatıra bir kaç kare ile baş başa bırakıyorum. Sami Güven arkadaşımızın objektifinden, 9. Uluslararası İstanbul GO Turnuvası...

Yorumlar

GeCe dedi ki…
hoşgeldinnn doğrusu okuyunca önceki postlarda yapacaklarını, biraz şaşırmıştım. biz burda yaşarken o kadar çok şeyi yapamıyoruz malesef sen ne güzel yetişeceksin diye sevindim ama olmamış bir dahaki sefere inşallah
özii dedi ki…
heyy bende varım :)
Geveze dedi ki…
üzüldüm şimdi :( neyse, bidahaki sefere planlarının hepiceğini yaparsın inş. ;) sora bi bakarız gazete manşetlerine 'uluslararası go şampiyonu tobii!' :))
Adsız dedi ki…
ben yoktum yaaa ondan pek eglenememisin :)))

imza: purple

Popüler Yayınlar