limango ile stilinizi keşfedin..

Limango'yu bilmeyeniniz yoktur, herhalde. ben keşfedeli 1 sene oldu herhalde. pekçok markanın seçme ürünlerine çok özel indirimlerle sahip olabiliyorsunuz. aa ,ben de üye olmak bu avantajlardan yararlanmak isterim derseniz, referans göstermek durumundasınız. bunun için de: ana sayfada bulunan anahtar simgesinin hemen yanına LMNG45971 referans kodunu girip; üye olursanız, siz de bu özel sitenin avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

az önce limango mini stil anketini doldurdum. müneccim midir, nedir? ben, nokta vuruşu diye buna derim :)) anket ruhumu okumuş :D
Sportif bir tarza sahipsiniz ve tarzınızda rahatlık kesinlikle ön planda. Saçınızı gelişigüzel toplayıp, üzerinize bir jean geçirip çıktığınızda bile kendinizi iyi hissediyorsunuz.Bu durumda kendinize yakışanı keşfetmek de sizin için zor değil. Gece, özel bir davete gitmek durumunda kaldığınızda, küçük siyah bir elbise sizi mutlu etmeye yetecektir. Bu durumda makyajda ve aksesuarda da sadelikten yana olduğunuzu söyleyebiliriz. Ne mutlu size!

Yorumlar

Popüler Yayınlar