D&R kitap sepeti


tatil yaklaşıyor ve tatil hazırlıkları kapsamında kitap listemi oluşturdum. 3 kitap seçtim; yarın D&R sepetimize doldurup, internetten siparişimizi vereceğiz.
ilki tabi ki grange'nin "ölü ruhlar ormanı". piyasaya çıkalı 1.5-2 ay oldu ama kendimi tatile kilitlediğim için. mismis günlerimin ilk yoldaşı "grange" olacak.

ikinci seçimim; "ahmet ümit-istanbul hatırası". daha önce ümit'ten "bab-ı esrar"ı okumuştum. elif şafak "aşk"ı önce okuduğumdan, çok taklitçi olduğuna karar vermiştim. ama biraz araştırınca "elif şafak"ın kitabını, "ahmet ümit"ten sonra yazdığını farkettim. "elif şafak" taklitçi midir, esinlenmiş midir, bilemeyeceğim artık. edebiyat otoriteleri buna karar versin.
üçüncü tercihim ise blog dünyasının yakından tanıdığı bir isme ait. karşınızda "pucca"... "küçük aptalın büyük dünyası"nı en sona sakladım. tatilimin son kısmında, mismis anlarında gömüleceğim, pucca günlüğe...
geri sayım başladı.
tatile kaldı; 16 gün...

Yorumlar

gksk dedi ki…
şimdi tatil fotoları da koyarsın sen :(
bak gecen seneden bile yok, koymamistim tembellikten. sen gitmedikce, koymayacagim :)
Geveze dedi ki…
izmir'in köyünde bucağında yazlık semtinde olmasam, ben de d&r'a gitsem diye hayıflandım şimdi. özellikle pucca'nın kitabını acayip merak ediyorum :))

iyi okumalar tobicim ;))
Koç Gibi Adam dedi ki…
Offf kusura bakma tatilden fırsat bulup hic birşeyime bakamadım Bloguma dahi vakit ayıramadım. Bende senişn aynı sepeti aldım buna ek olarak. Bir kaç kitap ekledim. Mo Hayder Tokyo kitabıu türkçesi var mı bilmiyorum ama kesinlikle oku. Ben sıraya Pucca yı koydum heyecanla bekliyorum...
* aa izmirin köy ve bucaklarinaa işik saçmakla meşgulsun yani, gevezem. ben de tatilde buralardan kaçıp, en kuytularına saklanmak istiyorum :)
yasasin tatil, yasasin kipat okumak:))
* oy ne güzel tatilden bir seyleri yapmaya firsat bulamamak. imrendim sana doğrusu.
"Mo Hayder Tokyo" yu türkçesinden bulmaya çalışacağım. yoksa eger, çevirmenlere mail atip, psikolojik baski yaratirim, cevirmek zorunda kalirlar :P

Popüler Yayınlar