ev sineması

dün perdeleri çektik, ses sistemimizi ayarladık ve daldık seyr-i aleme.
ilk filmimiz "unthinkable" idi.
teröristi canlandıran abimizi candan kutluyor. bendeki oscar heykelceğini ona veriyorum. senariste ve yapımcıya da ödül verelim. konu, kurgu, oyunculuk oldukça başarılı. hele filmin bir sonu var ki; ...tir tarzı. hala sonrasında neler olabileceğini düşünüyorum. çok etkiyeyiciydi, kesinlikle tavsiye ederim.
ikinci filmimiz ise "green zone "idi. amerikan işgali altındaki ırakta kitle imha silahlarını aramak ve bulmakla görevli bir amerikan subayının buldukları, "hatta bulmaz olaydım" dedikleri bu filmde. olması pek bir mümkün olan bir komplo teorisi üzerine kurgulanmış. hatta gerçekte de var olan, ismi açıklanmayan bir amerikan subayının basına istihbarat raporunu sızdırdığına dair söylentiler bile varmış. izlenmeli, tavsiye ederim.

Yorumlar

Maya dedi ki…
Dün benimde böyle bir planım vardı lakin çalıştığım için fantezide kaldı... Samuel L. Jackson manyağı olarak bu tavsiyeyi en kısa zamanda gerçekleştiricem... Bu arada benimde bir tavsiyem var Shutter Land kesinlikle izlenmeli sevgilerrrr(:
ya evet, benim de listemde leo abimiz ama, hala seyredemedim. böcük bey pandasi seyretmis. "ortasindan sonunu tahmin edebiliyorsun"dedigi icin , biraz onyargi olustu bende. ama seyredecegim, kararlıyım:)
Afet Ergü Şaşmaz dedi ki…
Senin oscarına bittim, güldürdün beni...güle güle kullanın, iyi seyirler canım, sevgiler.
Afet Ergü Şaşmaz dedi ki…
Senin oscarına bittim, güldürdün beni...güle güle kullanın, iyi seyirler canım, sevgiler.
bir gün törenle vereceğim heykelcikleri, kısmetse:))
kırmızı halıyı örmeye başladik :P

Popüler Yayınlar