öd&bok pastası

3.4...
bi güpledik ki sormayın. önce güm diye bir ses, yukardaki azman veletlerden geliyor sandım. arkasından sallanınca jeton düştü.
bana kalsa dökülüyordum sokaklara ama sakin pandam, sakinleştirdi beni. "panik yok" dedi ama ben çantam, telefonum, ceketimle hazır ve nazır oturdum bir saat kadar. "bak gördün mü devam etmedi, hem etse bile 2. kattan dışarı uçmayı mı planlıyorsun, cık cık çok tehlikeli" dedi sarıldı bana kocaman, sakinledim. uykum da geldi ama tırsıyorum doğrusu, off..

Yorumlar

bende internette okudum şimdi. Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir...
Moonish (moonsun) dedi ki…
Cok cok gecmis olsun :((
cok tesekkurler, insallah değildir. ben rasathane web sayfasından takipteyim:P şimdilik sakin, aman öyle de devam etsin.
Anne İş'te dedi ki…
kortuk ama di mi???Güp'ledi resmen:(((

Allah tekrarından korusun!
oyy, hem de nasil:P
amin, amiiin...
Adsız dedi ki…
tobicim ben seni uzun zamandır takip ediyorum fakat Bursa'lı olduğunu bu yazına kadar bilmiyordum, ne ayıp bana, cık cık.. :)
ben de çok korktum. ofis koltuğumda bağdaş kurmuş oturuyordum. bi anda alttan bir yumruk yedim, sonra da 2-3 cm ileri gittim.
hepimize çok geçmiş olsun...
o saatte ofiste olduguna gore, sen daha cok korkmussundur. en son ofiste yakalandigimizda ben solugu disarda almistim :P
sen de mi brütüs, hemşehriyiz desene:P
Adsız dedi ki…
yok ben ofiste değildim de evdeki ofis koltuğundaydım :)

depremi hissedince açtım kolları bağırıyorum anneeeee diye... nedense artık :)
Çilek dedi ki…
Ayyyyyyyy çok geçmiş olsun aplası ya. İyi ki birşey olmamış. Vicdandan geberirdim haberim bile yok :( Canımmmmm benimmmmm.
* hıı tamam. annelerimizin bizden cektigi bu kadarla kalsa keske. hem beyinlerini yeriz, hem kahirlarimizi cekerler bi de üstüne;
üzüldük korktuk, anne kucagi, agladik anne omzu, sıkıstık anne bütcesi, misafir gelecek anne mutfagi, allah basimizdan eksik etmesin valla.
* cilekim sen daha uyu. bunun depremi var, seli var. gel de bi helalleselim. süper duygu sömürürüm, e sen de anla da gel artık aaaaa:P

Popüler Yayınlar